Stuud!

Persoonlijke huiswerkbegeleiding
 

SFEER IMPRESSIE STUUD! HUISWERKBEGELEIDING

 

Welkom op de website van Stuud! Huiswerkbegeleiding en Bijles. Al sinds 2009 een begrip in de regio Kennemerland. 

Wij helpen middelbare scholieren, op elk niveau en in elke fase van hun opleiding met het behalen van betere resultaten en stimuleren ze in het zelfstandig werken. Direct uit school komen ze 4 of 5 dagen in de week hier hun huiswerk leren en maken, zodat als ze eenmaal thuiskomen ze in principe klaar zijn. Work hard, play hard!

Beter voor de resultaten en vaak ook beter voor de sfeer thuis. Neem gerust contact met ons op om onze werkwijze door te spreken


Of het nou gaat om het begeleiden van de eerste stappen naar zelfstandig werken of het extra steuntje in de rug geven voor het behalen van de examen (en alles daar tussen in), Stuud! Huiswerkbegeleiding en bijles is in alle fases en op alle niveaus thuis. 

Al meer dan 10 jaar boeken we zeer goede resultaten. 

Niet alleen de ouders, maar ook de leerlingen kijken terug op een positieve tijd, waarin persoonlijke begeleiding en zelfstandige planning de belangrijkste kernwaardes zijn.


Minimaal vier, maar liever vijf dagen per week begeleiden wij de leerlingen. Wij geloven alleen in de full cycle aanpak. Alle dagen in de week, zodat wij kunnen helpen met plannen, leren, maken en overhoren. 

En waar nodig, zijn wij in staat in alle vakken en op elk niveau uitleg / bijles te geven om het niveau omhoog te krikken. 

Stuud! huiswerkbegeleiding en bijles biedt uw kind een rustige omgeving, waar vreemde ogen dwingen. Hulp is altijd in de buurt en dat werkt stimulerend. Leerlingen van Stuud! hebben de beschikking over computers, internet, naslagwerken, woordenboeken en examenbundels.